Stop met denken dat het duurste altijd het beste biedt. Ons hybride Deluxe matras bewijst dat hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs ook mogelijk is.

Heerlijk toch dat gevoel dat – zodra je de hotelkamer binnenstapt – het bed er zo uitnodigend uitziet, dat je dit het liefst direct wilt proberen? En je ervaart dat je de volgende ochtend met een zalig uitgerust gevoel wakker wordt. Hunkerend naar nog een uurtje langer liggen. Omdat het zo weldadig voelt. En dat je, als dit comfortabele hotelmatras in je koffer zou passen, deze het liefst mee naar huis zou nemen?

Thuis ook zo lekker slapen?

Dat kan met het hybride Deluxe matras by B4H!

Wat is nu eigenlijk een hybride matras?

Hybride matrassen zijn meestal gebouwd met een basis van spoelen bedekt met een dikke, vlakke toplaag van schuim. Ze zijn op dit moment behoorlijk trendy en zijn bedoeld om je het beste van twee werelden te geven. Deze matrassen hebben een uitgesproken gevoel, dat zich ergens tussen het langzame, ondersteunende gevoel van een schuimmatras bevindt dat in balans is met de veerkracht van een traditionele binnenveringsmatras.

Wat maakt onze hotelboxsprings een hoogwaardige Deluxe beleving?
Met bijna drie decennia ervaring in slaapcomfort weet het team achter B4H als geen ander hoe een matras rug-, nek-, en schouderklachten kan voorkomen en goede nachtrust bevordert. Ons zorgvuldig samengestelde hybride matras Deluxe by B4H combineert het beste van alle soorten matrassen. Het veerkrachtige koudschuim, de uitstekende drukverdeling van HR-Gelfoam, de ondersteuning en verkoeling van Natuurlatex. Het is allemaal terug te vinden in één product.

Gun u zelf een hybride Deluxe matras; lekker slapen met aangenaam ligcomfort!

Dit matras is op maat gemaakt voor alle soorten slapers, klein, groot, licht, zwaar, zijslapers, rugslapers et cetera. Van de schuimdichtheden tot ondersteunende constructie, het Deluxe matras laat u de hele nacht gezond slapen. Dit hybride Deluxe-matras by B4H kunt u instellen op uw voorkeuren, hoe en wanneer u dat wenst. Het bestaat uit drie verschillende compartimenten met ieder een eigen hardheid (soft, medium en stevig). Hybride kenmerkt zich door het compartiment van uw keuze bovenop te leggen. Zo stel je het matras in een handomdraai in op het door u gewenste ligcomfort! Met als resultaat een optimaal comfortabele ondersteuning van het lichaam. Het matras is van duurzame kwaliteit, is er in vele maten en geschikt voor iedere bedbodem. Of je nu een boxspring, lattenbodem of spiraal bodem hebt; ons matras past overal! Ook geschikt voor elektrisch verstelbare bodems!

Highlights:

 • Hybride matras
 • Geschikt voor alle slaaphoudingen
 • Geschikt voor elke lichaamsbouw
 • Stevigheid op 3 niveaus instelbaar
 • Comfortabele ondersteuning
 • Alle maatvoeringen
 • Duurzame kwaliteit
 • Ventilerend
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • Flexibele levertijd
 • Geschikt voor iedere bedbodem, ook elektrisch verstelbare

Deluxe hotelboxspring

De Deluxe boxspring heeft een open structuur voor optimale ventilatie en zorgt voor gelijkmatige ondersteuning.

Highlights:

 • Tijdloze en elegante hotelboxspring
 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • Solid frame voor een stevige basis
 • Meerdere ergonomische comfortzones
 • Diverse stoffen, maten, styling en pootjes mogelijk

De uitgebreide portfolio van onze bedden en boxsprings bestaat uit verschillende ontwerpen, passend bij uiteenlopende interieurstijlen. De combinatie van kwalitatieve materialen als staal, hout en kwalitatieve stoffen is door de jaren heen een herkenbare signatuur geworden.

We vinden het belangrijk dat onze bedden niet alleen zorgen voor een goede nachtrust maar ook een gevoel van elegantie en comfort uitstralen.

U hoeft zich niet langer eindeloos te verdiepen in allerlei soorten bedden en matrassen. Dit Deluxe-matras is het resultaat van uitgebreid onderzoek en kwaliteitsverbetering zodat u een duurzame en maatschappelijk verantwoorde investering doet, afgestemd op individuele wensen qua comfort. Voor als u thuis ook zo lekker wilt slapen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak, dan komen wij graag bij u langs.

“Uw kwaliteit van slapen houdt ons wakker”