Ons verhaal

Ons verhaal bestaat uit een team van mensen, gedreven door dezelfde passie en gericht op het creëren van balans tussen zes aandachtsgebieden.  Een gecombineerde ervaring in slaapoplossingen en hospitality propositie stelt ons in staat om ondernemers doelgericht te begeleiden in deze zes gebieden. Met het creëren van een plusbeleving bij uw gasten als rode draad. Wij richten ons hierbij op het optimaliseren van uw gastenverblijf; van ambiance, service, klantgerichtheid, marktpositionering tot aan optimalisatie van de communicatie.  Kortom: alle relevante elementen die ervoor zorgen dat uw gasten hun verblijf als bijzonder ervaren. Samen met u werken wij graag toe naar het gewenste resultaat. Op korte en lange termijn.

Gedreven door passie met de focus op het creëren van een plusbeleving en dat vanuit een natuurlijke balans, dat omschrijft ons team het beste. Passie voor slapen, passie voor reizen, passie voor beleving in sfeer, kwaliteit, ambiance, service en communicatie. Deze drijfveren vormen onze visie op het creëren van een plusbeleving in de hospitality. Met balans in slaapcomfort als koploper. Zodat u met uw accommodatie hét verschil maakt!
Waardoor uw gasten graag komen en weer terugkeren.

Slaapbeleving = prioriteit

Laat uw gasten wakker worden met het beste comfort van onze Deluxe hybride matrassen. Uw gasten slaapcomfort bieden die  boven verwachting is, dit voor hun gevoel in balans is. Zodat ze met een voldaan gevoel huiswaarts gaan en hun ervaring zullen delen met vrienden en familie. Tijdens een gezellig samen-moment maar net zo goed ook online. Via Social. Van de uitwerking hiervan is nog lang niet iedere ondernemer zich bewust. En ook niet dat het fantastisch voor hen kan werken. Stelt u zich eens voor dat u een continue stroom aan boekingen heeft zonder inzet van een dure marketingmachine? Dat alleen het creëren van een uitgebalanceerde plusbeleving bij uw gasten het werk al voor u doet? Door simpelweg een upgrade op zes aandachtsgebieden.

Alles gaat om balanzzz

Biedt uw accommodatie alle comfort, maar worden de contactmomenten met medewerkers bijvoorbeeld minder prettig ervaren, dan is de beleving van uw gasten uit balans en blijft het meestal bij een eenmalig bezoek. Ervaren uw gasten de faciliteiten als erg prettig, maar hebben ze beroerd geslapen, ook. En met een beetje pech delen ze dit met de wereld. Off- en online. Goed slapen staat bovenaan het lijstje. Ook al voorziet uw accommodatie in alle luxe, zijn uw medewerkers nog zo aardig en is het ontbijt subliem, een beroerde nachtrust blijft hangen. Die ervaring willen wij graag voorkomen. U ook?

Omdat lekker slapen ook thuis kan

Een goede gebalanceerde nachtrust bevordert voor een groot deel onze levenskwaliteit. Bent u toe aan meer slaapcomfort en mogelijk specifieke ondersteuning? Wij gaan niet voor de standaard slaapoplossing. Wel voor een persoons gericht en duurzaam advies. Ieder mens is ten slotte uniek. Daarom bieden wij à la carte slaapoplossingen. 

Ze praten over u

Klanten waarderen onze aanpak in maatwerk. Waarbij onze service niet ophoudt zodra uw nieuwe bed in de slaapkamer staat. Slaapcomfort heeft onze prioriteit, ook denken wij graag mee over alle takken van sport binnen de hospitality. Zo helpen wij ondernemers op weg naar het creëren van een plusbeleving. In al haar facetten. Door net die paar stapjes extra te zetten voor een groots effect. Met als resultaat dat uw gasten naar huis gaan met een meer dan tevreden gevoel. Steeds weer ervaren wij dat met slechts een aantal stappen veel succes te behalen valt. Met als resultaat: meer nieuwe gasten en minsten zo belangrijk: terugkerende gasten. Met één overeenkomst: ze praten over uw accommodatie.

Gerealiseerde projecten

Onze slaapoplossingen vindt u  in:

  • (boutique) hotels
  • stadshotels
  • bungalowparken
  • vakantiewoningen
  • bed & breakfasts
  • strandhuisjes
  • resorts