Wat ons drijft is om u – als hospitality ondernemer – aan te moedigen en te enthousiasmeren om het op maat slaapcomfort als plusbeleving te etaleren. Met als doel een onuitwisbare indruk achter te laten bij uw gasten. Biedt u uw gasten een ultieme slaapervaring, dan is het al 1-0 voor u.

Ieder mens is anders, ieder mens ervaart anders, ieder mens slaapt anders. Steeds meer gasten verlangen op maat comfort. In al haar facetten. De hospitality werkt hier ook steeds meer naartoe. In op maat slaapcomfort zijn hier echter nog veel punten te scoren. Want dat bieden nog maar weinig hotels en b&b’s. Dit wordt wel de trend naar de toekomst. En dat is sneller dat u nu mogelijk denkt.

Waarvoor kiest u?

Wacht u af óf zet u die stap om het verschil te gaan maken, u duidelijk te onderscheiden van de rest?

Zodat uw gasten bij binnenkomst een prettig en comfortabel gevoel ervaren. En u bij uitchecken kunnen vertellen dat ze heerlijk hebben geslapen, uitgerust zijn wakker geworden en een fijn verblijf hebben gehad. En graag nog eens terugkomen.

Samen met u werken wij graag toe naar het verschil maken in slapen maar ook in de totale gastvrijheidsbeleving. Daar ligt onze kracht. Op basis van zes essentiële balansgebieden begeleiden wij hospitality ondernemers om snel en duurzaam resultaat te boeken. Ontdek met onze korte vragenlijst wat u kunt upgraden qua voorzieningen en service op korte en langere termijn. En wie weet werpen we binnenkort samen een blik op uw toekomst.

Gaan uw gasten met een goed gevoel huiswaarts, dan kunt u erop rekenen dat ze dit delen met hun omgeving. En niet te vergeten, online. Zo werkt het gewoon. Ze delen het op social media, maar ook  via de beoordelingssites zoals bijvoorbeeld een Tripadvisor en een booking.com die een omvangrijk bereik hebben. De impact van elke klantervaring is enorm en wordt helaas vaak onderschat. Wij helpen hospitality ondernemers met een stuk bewustwording in het creëren van optimale klantbeleving. Primair in slaapcomfort. En ook van A tot Z in totaalbeleving.

Wij denken graag met u mee!