Benieuwd welke slaapbeleving u uw gasten kunt bieden zodat zij de luxe en het comfort van ons hybrid Deluxe hotelbed kunnen ervaren?

Wij bezorgen uw gasten graag een goede nachtrust. En u terugkerende gasten. 

Gasten een ultieme slaapervaring bieden is wat steeds meer hospitality ondernemers op waarde schatten. Zeker omdat gasten hun slaapbeleving steeds hoger waarderen en daarop het verblijf zelfs gaan selecteren.

Wilt u uw gasten ook verwennen met een ultiem verblijf waar ze over praten?

Wij werken samen met ondernemers die gaan voor een plusbeleving bij hun gasten en balans in slaapcomfort een hoge waardering toekennen. Dit zijn tegelijkertijd de ondernemers die wervende reviews krijgen.

>> Impressie waar gasten kunnen proefslapen op onze Deluxe hotelbedden

Samen met u bekijken wij graag hoe we meer impact kunnen creëren bij uw gasten. Slaapbeleving is daarbij al ruim 25 jaar onze expertise. Maar daar houdt het wat ons betreft niet op. Ondernemers die wij mogen begeleiden ervaren de voordelen van onze totaalaanpak. De krachten bundelen is hierbij onze drijfveer.

Binnen Europa begeleiden wij ondernemers van:

  • Boutique hotels
  • Petithotels
  • B&B’s
  • Exclusieve vakantiewoningen
  • Resorts
  • Lodges
  • Strandhuisjes

Goed – beter – best
Elk project zien wij als een mooie uitdaging en daarom nemen we graag de tijd om samen met u een goed-beter-best scenario samen te stellen.

Turn-key oplossingen
Naast bedden, matrassen, kussens en bijpassend beddengoed bieden wij ook turn-key oplossingen om u volledig te ontzorgen. Vanaf de offerte tot finale oplevering.

Wij zoeken wakkere hospitality ondernemers die met hun tijd meegaan. Ondernemers die net dat stapje extra willen zetten in slaap- en totaalbeleving.

“Onze focus ligt op die accommodaties die zich bewust zijn dat het nu belangrijker is dan ooit om een plusbeleving bij gasten te creëren. En dat balans in slaapbeleving hier een belangrijke, zo niet de allerbelangrijkste component in is. Zeker nu we beperkt zijn in onze reisvrijheid en onze vakanties meer in eigen land zullen doorbrengen.”

Herkent u zich hier in en bent u klaar voor het creëren van een plusbeleving voor uw gasten?

Dan gaan wij graag met u in gesprek.

En denken actief met u mee. Geen oplossing is ons inmiddels vreemd. Hoe specifieker de behoefte aan maatwerk, hoe groter onze uitdaging. Aarzel dan ook niet ons te contacteren bij specifieke vraagstukken. En een kopje koffie drinken kan natuurlijk altijd!