Balansgebieden

Slaapcomfort

Weet u dat bijna elke bezoeker als eerste het bed checkt? Hoe ervaren uw gasten het huidige slaapcomfort? Welke verbeterpunten kunt u toepassen zodat ze er zelfs voor terugkeren? Slaapcomfort verdient daarom een No. 1 positie in het creëren van een plusbeleving bij uw gasten.

Hygiëne

Dit element worden vaak onderschat maar is heel essentieel voor de klanttevredenheid. Als alles klopt maar de hygiëne laat te wensen over, dan is dat wat blijft hangen bij uw gasten. Ook al waren uw medewerkers nog zo vriendelijk, is de ligging van uw gastenverblijf fenomenaal en was het ontbijt boven verwachting. Is de hygiëne optimaal, dan creëert dat een heel fijn gevoel.

Upgrading

Bent u zich voldoende bewust dat alle contactmomenten met uw gasten, de wijze van communiceren, de tips die u geeft, de hulp die u biedt, van cruciaal belang zijn voor de ervaring van een plusbeleving? Met het zetten van slechts een paar kleine stappen extra creëert u binnen no time een upgrade voor uw gasten. En stijgt uw verblijf boven hun verwachtingen uit.

Warm welkom gevoel

De mate waarin uw gasten zich welkom voelen, is aan u. Altijd! Dit begint al bij de boeking en eindigt pas bij de review. Hoe fijn en comfortabel hebben uw gasten hun verblijf ervaren? Hoe praten ze erover met familie en vrienden en op social media? En zijn ze van plan om terug te keren?

Representatie

Een eerste indruk maakt u maar één keer. Stelt u zich eens voor dat u uw hotelkamer binnenstapt. Kruip eens in de huid van uw gasten. Je wilt je verbazen, je verwonderen. Over de ruimte, het mooi opgemaakte bed, de verlichting, de inrichting, de meubels, de sfeer, over de accessoires en over hoe netjes het oogt. En het gevoel van comfort ervaren. De representatie heeft veel impact op de totaalbeleving.

Waardering

Welke feedback wenst u van uw gasten? En wat is nu de realiteit? Wat kunt u verbeteren of veranderen voor het ontvangen van een hogere klantwaardering? Gasten praten over u! En delen hun ervaringen met familie en vrienden en op Social media.
Dan kunnen we maar beter zorgen dat dit positief is.

GRATIS SLAAP BELEVINGS SCAN (SBS).
ONTVANG 3 TIPS OP MAAT

Ontdek hoe u met kleine verbeterslagen al groots effect kunt realiseren. En een plusbeleving in slaapcomfort voor uw gasten kunt creëren. 

Met onze SBS bieden wij u een preview in de aandachtsgebieden voor optimaliseren van het slaapcomfort. De uitkomsten van de scan bieden handreikingen met als doel een beleving boven verwachting te creëren voor uw gasten. Voor (nog) betere reviews en nieuwe boekingen van terugkerende gasten.

Heeft u alles prima voor elkaar, maar hapert het op slaapcomfort, dan zijn de gasten best tevreden, maar zullen zij niet terugkeren. Dat zijn de feiten.

U wilt toch een perfecte eerste indruk achterlaten?

Zodat gasten erover praten en weer terugkomen. Bij u!


Hoe het werkt

Via deze korte belevingsscan beantwoordt u online 6 vragen. Binnen max 48 uur ontvangt u van ons een preview met onze bevindingen en 3 belevingstips. Desgewenst dragen wij verbeterpunten aan en delen wij deze met u tijdens een nadere kennismaking. De kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening.

Wij maken graag de balans voor u op!

Neem contact met ons op