Wij doen niet aan standaard

Wij gaan niet voor een standaard slaapoplossing. Wel voor een persoonsgericht en duurzaam advies. Ieder mens is ten slotte uniek. Daarom bieden wij à la carte slaapoplossingen. Wij denken dan ook graag met u mee wat het beste bij u past. Voor nu en de toekomst.

Handig om te weten
Wat onze klanten als zeer prettig ervaren is dat zij er de deur niet voor uit hoeven. Wij komen namelijk naar u!

Een impressie van onze slaapoplossingen

  • Bedden
  • Matrassen & Toppers
  • Kussens & Beddengoed
  • Accessoires
  • Complete inrichting

Onze drijfveer; duurzame slaapoplossingen

Naast het voorzien in slaapoplossingen binnen de hospitalitybranche is Jurgen Brand ook oprichter van Jurgens Bedden Advies. Jurgen is al ruim 25 jaar met veel passie en kennis aanspreekpunt voor duurzame slaapoplossingen en de laatste slaapkamertrends.

`Slapen is iets heel persoonlijks, ieder mens is uniek. Kort, lang, slank, stevig, smalle of brede heupen, holle rug: geen enkel lichaam is identiek. Bovendien heeft iedereen een eigen slaaphouding. Daarom blijkt een standaard bed of reguliere boxspring vaak ongeschikt voor een goede nachtrust.

Wanneer je alleen kunt kiezen uit ‘hard of zacht’, heeft dit vrijwel altijd nek en rugklachten tot gevolg.´

Jurgen constateert een opvallend fenomeen:
´Vrijwel alles wordt tegenwoordig aangepast op de persoon of op maat gemaakt.
Toch nemen nog steeds veel mensen genoegen met een standaard bed.
Als je echt lekker en goed wilt slapen, is aanpassing van het bed op het lichaamsprofiel van de slaper een must! En dat hoeft niet eens duurder te zijn. Beter voor de kwaliteit van slapen is het zeker!´ 

 

Slaapscan bij u thuis

Wat maakt dat wij maatwerk kunnen bieden? Met een geavanceerd meetsysteem en een nauwkeurige analyse van slaaphouding en -voorkeuren weten we precies welke slaapcombinatie we kunnen aanbevelen voor de beste nachtrust. Op korte en lange termijn. En deze specifieke ondersteuning gaat veel verder dan wat de reguliere slaapwinkels u kunnen bieden. Met als resultaat dat wij al veel klanten van bijvoorbeeld rug- en schouderklachten hebben kunnen af helpen. Uw beste nachtrust kan verkregen worden door onze schijf van 5 toe te passen! Dit gebeurt via de Slaapscan.

Eco-comfort

Natuurlijk slapen is kiezen voor  puur comfort

Kiezen voor natuurlijke materialen is kiezen voor uitgeruster wakker worden. Steeds meer mensen ervaren natuurlijk slapen als comfortabeler en prettiger. Ook is het gezonder dan slapen met synthetische – vaak chemisch vervaardigde –  materialen.

Slapen wordt een hemelse ervaring met de luxe van eco-comfort. Met onze hoogwaardige collectie in ecologisch slapen begint zacht met de hoofdletter Z. Met de meest comfortabele bedden tot aan het mooiste beddengoed brengt u een optimale wellness beleving in uw slaapkamer. En kiest u voor duurzaamheid en esthetiek.