Voor mensen die meerwaarde hechten aan het belang van goede nachtrust

Omdat lekker slapen ook thuis kan

Slaap je eens een nacht niet goed, dan kun je overdag vaak nog prima functioneren. Maar gaat slecht slapen je leven beïnvloeden, dan wordt het een ander verhaal. Het gaat hierbij niet alleen om het aantal uren slaap maar ook om de slaapkwaliteit.

Je kunt er vrij gemakkelijk achter komen of je goed slaapt. Wordt je niet uitgerust wakker, slaap je door de wekker heen of gaat gedurende dag alles moeizamer? Dan is de kans groot dat je niet goed of te kort hebt geslapen. Wat wij zien is dat mensen die al langere tijd moeite hebben met goed slapen, dit gaan accepteren. Ze daarbij ook accepteren dat ze doorgaans minder fit zijn en minder functioneren. Bijvoorbeeld door gebrek aan concentratie en focus.

Het is eigenlijk zeer eenvoudig om dit voor jezelf na te gaan. Slaap je te kort of niet goed, dan zal je moe of versuft zijn. Het zal invloed hebben op je humeur en mogelijk heb je het idee dat je je door de dag heen moet slepen.
Er is veel informatie voorhanden wat je kunt doen om beter in slaap te komen de kwaliteit van je slaap te bevorderen. Wat wij weinig zien en waarvan is bewezen dat het de diepte van je slaapniveau bevordert is de kwaliteit van het matras, van het ligcomfort. Lig je namelijk niet lekker genoeg, dan draai je meer en ben je tussendoor vaker wakker. Ervaart jouw lichaam optimale steun, dan heeft het de kans een dieper slaapniveau te bereiken.


Via onze slaapscan ontdekt u wat u kunt doen om uw persoonlijke slaapcomfort te verbeteren. Dit bepalen wij op basis van lichaamsprofiel, slaaphouding, slaaproutine en eventuele lichamelijke klachten. En u hoeft er niet eens de deur voor uit, want wij komen gewoon naar u.

Een goede gebalanceerde nachtrust bevordert voor een groot deel onze levenskwaliteit. Bent u toe aan meer slaapcomfort en mogelijk specifieke ondersteuning? Wij gaan niet voor de standaard slaapoplossing. Wel voor een persoons gericht en duurzaam advies. Ieder mens is ten slotte uniek. Daarom bieden wij à la carte slaapoplossingen. 

Wij vertellen het u graag met behulp van onze unieke SlaapScan. Meten = weten en dat doen wij gewoon bij u thuis. Dan hoeft u er de deur niet voor uit. Net zo makkelijk! De kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening.

Wat maakt dat wij u maatwerk kunnen bieden?

Met een geavanceerd meetsysteem en een nauwkeurige analyse van slaaphouding en -voorkeuren weten we precies welke slaapcombinatie wij kunnen aanbevelen voor de beste nachtrust. En dit gaat verder dan wat de detailhandel op dit moment kan bieden aan specifieke ondersteuning. Met als resultaat dat wij al veel klanten van bijvoorbeeld rug- en schouderklachten hebben kunnen af helpen.

Wij helpen u graag aan een optimale nachtrust door de zogeheten schijf van 5 toe te passen! Hier wordt gelet op een aantal factoren die belangrijk zijn voor de totaalkeuze van de slaapoplossing. Dit gebeurt via de SlaapScan.

Wat doet deze scan dan eigenlijk?

Deze scan analyseert de juiste combinatie van bedbodem, matras, hoofdkussen, dekbed en bijpassend textiel voor u op maat en vormt hierdoor een uitgebalanceerde slaapoplossing. Pas dan kan het slaapsysteem gemeten, gebouwd en geïnstalleerd worden! Onder het genot van een kopje koffie brengen wij alle wensen en eventuele lichamelijke klachten in kaart. Hierna wordt er door middel van een profiel- en drukpuntmeting ook wel “Digitale Slaapscan” het persoonlijk gemeten ‘slaapprofiel’ bepaald. Na een zorgvuldige analyse van de verkregen gegevens kunnen wij een objectief advies geven voor het best passende en mooiste slaapsysteem op uw persoonsprofiel- en voorkeuren.


Goed om te weten

Wij werken alleen met betrouwbare beddenfabrikanten en bieden een ruim assortiment aan matrassen, toppers, dekbedden, kussens en beddengoed (ook eco-comfort). Bovendien wordt ieder aangeschaft slaapsysteem gratis thuis bezorgd en gemonteerd.

Benieuwd wat de Slaapscan u kan opleveren aan betere nachtrust? Vraag dan de Slaapscan aan.