De wereld is door Corona in rap tempo veranderd. Sommige ondernemers zien hun bedrijf ten onder gaan, anderen zien kansen en gaan er weer voor. Belangrijk is om in actie te komen. Te zorgen dat u het verschil maakt. Gasten graag bij u komen. En blijven komen.

Hoe maakt u het verschil?
Het maakt niet uit of u eigenaar bent van een klein of groot hotel, vakantiepark, exclusieve vakantiewoning of B&B. Wat uitmaakt is hoe uw gasten het verblijf ervaren. Wat verwachten ze? En met welk gevoel gaan ze weer naar huis?

Kregen ze waar voor hun geld?

Voelden ze zich welkom?

Was hun beleving boven hun verwachting?

Praten ze er positief over?

En komen ze nog eens overnachten?

Belangrijk om te weten is welk gevoel u uw gasten wilt laten ervaren. Waar staat u voor, welke indruk wilt u achterlaten en nog belangrijker: wat is de totaalbeleving van uw gasten en waar praten ze uiteindelijk over aan de verjaardagtafel én op social media?

Waar wij ondernemers vol overgave in begeleiden is om samen te gaan voor een upgrade in service. Welke specials kunt u bieden? In onze ‘on demand’ – maatschappij raken we steeds meer gewend aan leven naar onze voorkeuren, onze maatstaven. Denk aan Netflix en Thuisbezorgd.nl. Wij leggen u graag uit hoe u een plusbeleving kunt realiseren met het aanbieden van uw specials. En het Brandtail4business win-win verdienmodel wat het én voor uw gasten én voor u zeer profijtelijk maakt.

Aanpak
Het start met een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek schetst u ons uw doelstellingen, ambities en inventariseren wij de huidige situatie van de zes relevante balansgebieden (nulmeting). Zodat wij vervolgens per aandachtsgebied verbeterpunten kunnen aandragen in de vorm van een op maat advies. Zodat u direct van start kunt met upgraden.

Brandtail4business

Samenwerken doen wij met hospitality ondernemers die hun gasten een plusbeleving in slaapcomfort willen bieden. Die het belang begrijpen van excellentie in slaapervaring. Deze ondernemers ervaren ook dat ons Brandtail4business model zorgt voor een win-win effect. Enerzijds voor hun gasten en anderzijds voor hun eigen rendement. Op korte en langere termijn. Graag leggen wij u de voordelen en onze aanpak uit tijdens een persoonlijke kennismaking. Zodat wij ook u een inkijk kunnen bieden in ons verdienmodel.


Aanbod
A- la-carte op maat advies en begeleiding bieden wij in de volgende segmenten:

  • Upgraden slaapcomfort
  • Upgrade-verdienmodel
  • Creëren plusbeleving
  • Sfeer en ambiance
  • Totaalinrichting (i.s.m. B4H partners)
  • Brandtail4marketing*
  • Trainingen (o.b.v. customer journeys)

    * Ons gedachtegoed over hospitalitymarketing anno nu delen wij graag met u tijdens een persoonlijke kennismaking.