Subliem slapen

Goede nachtrust beïnvloedt voor een groot deel de totaalbeleving van uw gasten. Dit wordt vaak onderschat. Wij zijn ons hier heel goed van bewust en begeleiden onze klanten naar de meest optimale en kostenefficiënte slaapoplossing.

Als bijna alles klopt, maar uw gasten geen bovenmatig slaapcomfort ervaren, blijkt dit een gemiste kans. Niet alles hoeft te kloppen zolang het bed maar goed is. Stelt u zich eens voor dat u een continue stroom aan boekingen krijgt zonder dure marketingmachine. Dat alleen het creëren van een sublieme slaapbeleving bij uw gasten het werk al voor u doet? Met als resultaten nieuwe boekingen en terugkerende gasten? Hoe zou dat zijn?

Een hotelgast vertelt…

 

IMPRESSIE REALISATIES

Hotelbed Deluxe

Wat maakt onze hotelboxsprings een deluxe beleving?
Met bijna drie decennia ervaring in slaapcomfort weet het team achter B4H als geen ander waarom een matras rugklachten voorkomt en nachtrust bevordert. In dit hybride matras dat onder de naam Deluxe matras het levenslicht ziet is het beste van alle soorten gecombineerd. Het veerkrachtige koudschuim, de uitstekende drukverdeling van HR-Gelfoam, de ondersteuning en verkoeling van Natuurlatex. Het is allemaal terug te vinden in één product.

Warm welkomgevoel

De krachten bundelen, dat doen wij graag met die wakkere hospitality ondernemer die graag dat stapje extra wil zetten. Die zich wil onderscheiden in gastvrijheid en totaalbeleving. En als drijfveer heeft dat gasten met een warm welkom gevoel huiswaarts gaan. Samen met u bekijken wij graag hoe we meer impact kunnen creëren voor uw gasten. Slaapbeleving is daarbij al ruim 25 jaar onze expertise. Maar daar houdt het wat ons betreft niet op. 

Slaap Belevings Scan

Wij helpen u graag op weg! Ontdek hoe u met enkele verbeterslagen al groots effect kunt realiseren. En een plusbeleving in slaapcomfort bij uw gasten kunt creëren. 

Met dit vraagstuk gaan wij aan de slag via een zogeheten Slaap Belevings Scan; een balans-scan waarmee wij de ondernemer een preview bieden in die aandachtspunten die bijdragen aan het creëren van een plusbeleving in slapen. En dat blijkt vaak simpeler dan op voorhand gedacht.

Beds4hospitality staat voor:

optimaliseren slaapcomfort

private labeling

Flexibele levertijd

Gunstige prijssetting

Turn-key oplossingen

Newtail verdienmodel

Kostenefficiënte aanpak

Service+ ook jaren na aankoop

Maakt u het verschil?

Wij zoeken wakkere hospitality ondernemers die met hun tijd meegaan. Ondernemers die net dat stapje extra willen zetten in slaap- en totaalbeleving. Zich duidelijk willen onderscheiden en hun aanbod naar een hoger niveau willen tillen.

“Onze focus is gericht op die ondernemer die het belang van upgraden onderstreept. En beseft dat slaapbeleving de belangrijkste component is. Zeker nu we beperkt zijn in onze reisvrijheid en onze vakanties meer in eigen land zullen doorbrengen.”

Herkent u zich hier in en bent u klaar voor het creëren van een plusbeleving voor uw gasten? 

Ze praten over u!

Klanten waarderen onze aanpak in maatwerk. Slaapcomfort heeft onze prioriteit, Ook denken wij graag mee over uw wensen voor upgrading. Met als doelstelling dat uw gasten naar huis gaan met een voldaan en tevreden gevoel. Steeds weer ervaren wij dat met slechts een aantal stappen veel succes te behalen valt. Met als resultaat: meer nieuwe gasten en minsten zo belangrijk: terugkerende gasten. Met één overeenkomst: ze praten over u!

‘Gastvrijheid gaat niet over grote dingen maar over persoonlijke aandacht op het juiste moment’